Presentation av

VAD VI GÖR

SYSTEMUTVECKLING, WEBBUTVECKLING, KUNDANPASSADE LÖSNINGAR OCH DIGITALISERING

Vissa kallar oss för webbyrå, andra säger produktionsbyrå eller webbutvecklare. Vi säger IT-konsulter på hemmaplan! Vi är IT-konsulter som utför tekniska uppdrag från vårt kontor. Tänk dig själv fördelarna med att hyra och betala för 1 konsult men att få tillgång till över 20 hjärnor och över 100 års erfarenhet av system- och webbutveckling! Det blir en helt perfekt mix av lång erfarenhet och nyfikenhet på senaste tekniken.

Älskar att digitalisera

Begreppet digitalisering betyder olika saker beroende på vem du frågar och i vilket sammahang. Det kan exempelvis vara att digitalisera en intern process som innebär att ni som kund övergår från omständiga och icke miljövänliga pappersrutiner, till ett skräddarsytt digitalt verksamhetssystem för att hantera denna process. Läs mera under skräddarsydda verksamhetssystem.


Öppna

Kundanpassade IT-system

Att skräddarsy ett eget IT-system har enormt många fördelar så som ökad effektivitet, mycket enklare vardag för era anställda, inga begränsningar gällande vidareutveckling. Vi vill sticka ut hakan och säga att de företag som satsar på skräddarsydda verksamhetsystem har nöjdare personal. Varje lösning är unik och helt skräddarsydd för just er som kund.


Öppna

Publika webbsidor och Intranät

Vi utvecklar publika webbplatser, portaler, Intranät och Extranät. Antingen ger ni oss fria händer att ta fram design, eller så samarbetar vi med er eventuella byrå. De CMS/redaktörsverktyg vi erbjuder er som kund är bl.a. EPiServer, Umbraco, WordPress, N2CMS och Microsoft SharePoint. Valet av CMS-verktyg avgör du som redaktör, har du kanske förkärlek till något av verktygen sedan tidigare? Visste du att Wordpress är ett ypperligt verktyg för att bygga Intranätslösningar. hör av dig så kan vi berätta mera!


Öppna

E-commerce

Vi jobbar med NopCommerce, EPi Commerce och Woo Commerce. Integrationer med olika betallösningar.


Öppna

Appar

Många av de system vi utvecklar optimeras genom en smart app som effektiviserar vissa specifika processer. Vi erbjuder olika tekniska lösningsalternativ för dig som kund. Native-appar, React Native, Xamarin, Ionic Framework och hybrid-appar, PWA (Progressive Web App).


Öppna

Specifika konsulttjänster och expertis

Det behöver inte alltid vara så att vi bygger ett helt nytt system. Vi gör även punktinsatser inom olika tekniker och teknikområden. Det kan exempelvis vara databasoptimering, integrationer med specifika system, Microsoft Azure, eller anpassningar i Office.


Öppna

Drift och Hosting

Drift eller hosting, kalla det vad du vill. Vi är lika bra på båda. Vi erbjuder dig som kund en enormt driftsäker drift i Microsoft Azure. Välj själv om du vill ha https-certifikat, Pingdom-övervakning och Wordfence Premium.


Öppna

Tar samhällsansvar

Att ge tillbaka till samhället är en självklarhet för oss. Varje år genomför vi därför idéella insatser där vi hjälper någon eller några organisationer som inte riktigt har de ekonomiska musklerna. Det kan handla om att vi utvecklar en webbsida gratis eller till självkostnadspris.


Öppna