Hur vi gör

Arbetssätt och arbetsprocess

Hur vi gör

Våra ledord:

  • Agil utveckling
  • Proaktivitet
  • Undvika onödiga kommunikationsled
  • Hög tillgänglighet och strömlinjeformat arbetssätt
  • Förvaltning lika självklart som nyutveckling.
  • Maximal kundnöjdhet

Agil utveckling

Beskriva SCRUM.

 

Proaktivitet

 

Undvika onödiga kommunikationsled

När du som kund jobbar tillsammans med oss får du prata direkt med personen som gör jobbet, vi undviker onödiga ”kommunikationsled”. Vår projektmodell bygger på att projektledaren/kontaktpersoneär en teknisk projektledare som även utvecklar/programmerar. Det är ett vinnande koncept som vi använt länge då vi vill undvika att information försvinner i leden, plus att vi minskar kostnaden för dig som kund.

 

Hög tillgänglighet och strömlinjeformat

Genom att allt arbete sker på plats på vårt kontor i Uppsala har vi en väldigt hög tillgänglighet.  Vi eftersträvar att jobba strömlinjeformat så att ”vem som helst” kan hjälpa er vid akuta behov även om er direkta kontaktperson inte är tillgänglig (p.g.a. sjukdom, semester eller liknande). Som en extra service och för att du som kund ska slippa ha kontakt med annan leverantör för driften så  har vi även drift och webbhotell i Azure, läs mera om detta under drift och hosting.

 

Förvaltning lika självklart som som nyutveckling

När första versionen är lanserad övergår projektet till en ny viktig fas: förvaltning, löpande underhåll och support. För oss är det självklat att vara lika tillgängliga och proaktiva även när projektet övergår till denna fas. Tekniska lösningar fortsätter dock att vidareutveckals över tid och vår rekommendation är att du som kund samlar på dig en lista på önskemål (backlog enligt SCRUM).

Maximal kundnöjdhet

Tack vare erfarenhet och punkterna ovan har vi en extremt hög kundnöjdhet.